Mc Donald´s cup 1. kategorie (1. – 3. třída)

b0c8e7a9 a118 4244 8edf f789e2acc2a0Tento rok je pro tento školní turnaj unikátní. A to v tom, že je to 25. ročník. Tímto turnajem prošlo mnoho fotbalových talentů, reprezentantů, ligových hráčů a dalších skvělých fotbalistů a fotbalistek české fotbalové historie. Tohoto ročníku se účastní i rekordní počet škol a samozřejmě ani naše škola nesmí chybět. Naše zastoupení začali nejmladší naděje a to 1. – 3. ročníky. Družstvo naší školy bylo převážně tvořeno žáky ze třetích tříd.

Oblastní kolo se odehrálo na hřišti v Bystrém za účasti Masarykovy školy, ZŠ Bystré a ZŠ Na Lukách. Po dvou vítězných zápasech na nás čekaly zlaté medaile a postup do okresního kola, které hostilo město Svitavy.

V Okresním kole už bylo škol daleko více, tudíž nás čekaly zápasy nejprve ve skupině. Tam jsme změřili síly se školou z Litomyšle, Jevíčka a Svitav. Po 2 vítězství a jedné remíze se naše družstvo probojovalo do vyřazovacích bojů. V semifinále nás čekal známý soupeř ZŠ Bystré, a po skvělé výhře 9:1 byla na programu odveta ve finále se školou z Litomyšle. Našim dětem se podařilo zvítězit 3:0 a po dlouhé době se naší škole podařilo postoupit do krajského finále, které je na programu 13.5. na stadionu v Pardubicích.

Autor článku: Martin Opina

Copyright © 2024 ZŠ Masarykova Polička. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.

Počet návštěv - Dnes: 41 | Včera: 52 | Týden: 389 | Měsíc: 943 | Celkem: 303058