Okresní kolo ve sportovním lezení

Memoriál Jana Chvály

Dne 5. 1. se uskutečnilo okresní kolo ve sportovním lezení. V tomto dá se říci mladém a v dnešní době čím dál více modernějším sportu, který v naší zemi nemálo proslavil lezec Adam Ondra, jsme měli jako škola celkem bohaté zastoupení. A jak je tomu na naší škole zvykem, tak se naši žáci v této disciplíně opět vyšvihli. Závodilo se ve dvou disciplínách, na rychlost a na obtížnost. Soutěž byla určena jak pro první, tak i pro druhý stupeň. Po postupu našich žáků z oblastního kola se konalo okresní kolo a opět to hostila škola Na Lukách v Poličce. Za zmínku stojí určitě jména našich medailistů.

Dívky 1. stupeň – Jánová Jozefína – 3. místo (rychlost). Dívky 2. stupeň (6. - 7. třída) – Tauerová Magdaléna – 3. místo (rychlost), 3. místo (obtížnost), Jánová Mariana – 2. místo (rychlost), 2. místo (obtížnost), Moučková Julie – 1. místo (rychlost), 1. místo (obtížnost)

Chlapci 2. stupeň (6. - 7. třída) – Lenk Štěpán – 1. místo (rychlost), 1. místo (obtížnost), Vraspír Ondřej – 2. místo (obtížnost).

Velká pochvala za vzornou reprezentaci určitě patří i dalším závodníkům, kteří naší školu zastupovali, a i když se neumístili na prvních příčkách, tak se v těžké konkurenci rozhodně neztratili.

Autor článku: Martin Opina

Copyright © 2024 ZŠ Masarykova Polička. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.

Počet návštěv - Dnes: 13 | Včera: 26 | Týden: 337 | Měsíc: 1379 | Celkem: 301973