Krajské finále ve fotbale 6. – 9.tříd

img 6470Dne 17.10.2023 se uskutečnilo Krajské finále žáků 2. stupně ve fotbale. Pořádajícím městem bylo město Polička a naši hráči dokázali na domácí půdě vyhrát. Vše začalo na okresním kole v Dolním Újezdě, kde naši hráči odehráli 4 zápasy s bilancí 4 vítězství a pouze jedním inkasovaným gólem. Do finálového turnaje se probojovaly 3 týmy z 15. přihlášených škol a to z okresu Chrudim a Svitavy. Kunčina, Heřmanův Městec a Polička. V systému zápasů každý s každým naši žáci zvládli oba zápasy na výbornou a vyhráli Krajské finále s bilancí 2 vítězství (9:0 a 5:1) a jedním inkasovaným gólem.

Zda se uskuteční republikové finále zatím není jisté, ovšem už teď si hráči zaslouží pochvalu za vzornou reprezentaci naší školy a Sportovního fotbalového klubu SK Polička.

Poděkování patří žákům: Pavel Bouška, David Jandera, Jan Pavlík, Vít Pavlík, Stanislav Dospěl, Dominik Trnka, Vendelín Doležal, Zdeněk Jílek, Jiří Konopásek, Jan Dospěl, Lukáš Augustin, Martin Pollák, Viktor Dušek, Adam Šlosr, Martin Kastner, Filip Karlík (nejlepší střelec turnaje), Jan Báča (nejlepší hráč turnaje).

Martin Opina

Copyright © 2024 ZŠ Masarykova Polička. Všechna práva vyhrazena.
Joomla! je svobodný software vydaný pod licencí GNU General Public License.

Počet návštěv - Dnes: 33 | Včera: 29 | Týden: 309 | Měsíc: 210 | Celkem: 302325